Дани Дечије недеље, октобар 2019. године - Пироман

piroman1piroman2

 

02. 10. 2018. – уторак (један школски час)

Другог дана Дечије недеље, право Имам право да се играм са својим вршњацима, смо реализовали играјући се старих, заборављених игара. Циљ нам је био да деци покажемо како могу да се забаве, играју и друже, без компјутера, таблета и телефона. Деца су уживала играјући се Школице, Ћораве баке, Ластиша,Кликера.
При повратку у учионице, покупили смо папириће са полигона и дворишта и тиме показали како, поред права да живимо у здравој околини, имамо и обавезу да ту околину чувамо.

piroman6piroman5piroman4piroman3

 

09. 10. 2019. – среда (један школски час)

Овај дан био је посвећен дечијeм ликовном стваралаштву. Свако одељење правило је своју одељењску вазу, која представља заједништво свих ученика тог одељења. Сваки ученик нацртао је и обојио свој цвет у који је уписао име. Учионице смо украсили прелепим букетима у одељењским вазама.
Закључак овог дана био је: Сви цветови су различити, али чине прелепи букет. Тако смо и ми сви различити, али смо заједно лепши и јачи.

piroman10

 

10. 10. 2019. – четвртак (два школска часа)

Овај дан је био посвећен спорту. Захваљујући лепом времену и одличном расположењу, ученици су уживали у игри са падобраном, скакању у џаку и одељењском такмичењу између две ватре.

Спортске активности пратило је одлично расположење и такмичарски дух.

piroman11piroman12piroman14

 

11. 10. 2019. – петак (један школски час)

Ученици су имали прилику да чују најуспешније литерарне радове на тему Имам право да живим у здравој околини, Имам право да се играм са својим вршњацима, а потом и да погледају најбоља ликовна решења на исте теме.

После часа најуспешније радове смо изложили на пано у холу школе.

piroman15piroman16

Наставници у Физички издвојеном одељењу у Пироману: Анкица Лончаревић, Виолета Мијаиловић, Дубравка Давидовић, Виолета Мијатовић, Бранислава Дилберовић.
У Пироману, 31. 10. 2019. године

Галерија

team1
team2
team3
team4
team5
team6

Јавите нам се:

ОСНОВНА ШКОЛА "ЖИВОЈИН ПЕРИЋ"

Ваљевски пут бб

11507 Стублине

011-8791-303